Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Σήμερα Τρίτη 26/03 στην αίθουσα του παλιού χημείου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ του σωματείου μας και του κύριου Ι.Β. Βαρδινογιάννη, παρουσία των κύριων Ι.Κοσμαδάκη, Θ.Βουτσαρά, Μ.Στειακάκη, , Ι.Κιούφη Δ.Μαρδίκη.

Η συνάντηση έγινε σε άψογο κλίμα.

Μεταξύ άλλων σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους συζητήθηκαν: η ομαλή ένταξη των νέων εργαζομένων, καθώς και το γενικό κλίμα στον τομέα της ενέργειας.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο κύριος Ι.Βαρδινογιάννης τόνισε πως θεμέλιος λίθος στην επιτυχία της εταιρίας είναι η προσήλωση στην τήρηση των θεσπισμένων κανόνων τόσο στον τρόπο λειτουργίας όσο και στον τομέα της ασφάλειας.

Επιστέγασμα του εξαιρετικού κλίματος ήταν η ανακοίνωση τεράστιου αριθμού οικονομικών παροχών ως απάντηση στις οικονομικές και θεσμικές μας προτάσεις για το 2024, που αποτελούν ουσιαστικά την πιο σταθερή επένδυση της εταιρίας.

Δηλαδή την επένδυση που αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό!

Ανακοινώνουμε τα εξής:

  • 5% ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ

  • 2 ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ (όπως δίνεται τα τελευταία χρόνια με την διαφορά ότι η κατώτερη παροχή θα είναι ανά μέρισμα 2500 ευρώ)

  • ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

  • ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Ν.Ν

  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

  • ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΝΑ ΤΕΚΝΟ 1200 ΕΥΡΩ

  • ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ 4 ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑ 6 ΕΤΗ

{Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο απόδοσης των παραπάνω παροχών θα δοθούν στο σώμα στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την ημέρα και την θεματολογία της Γ.Σ ) }

Η αμεσότητα στις σχέσεις μεταξύ εργαζομένων και ιδιοκτήτη αλλά και εργαζομένων και διοίκησης σε αυτήν την εταιρία, αποτελεί διαχρονικά, το βασικό συστατικό της επιτυχημένης συνταγής στον τρόπο λειτουργίας της.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Ι.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ και την διοίκηση του διυλιστηρίου για τις παροχές αυτές, μέσω των οποίων αναγνωρίζεται το έργου μας ως θεσμός , αλλά πάνω από όλα το έργο όλων των εργαζομένων του διυλιστηρίου.

Δείτε την ανακοίνωση σε pdf


Facebook TwitterRedditLinkedinRSS Feed